Auteur Scott Bezochte landen
Datum 20 mei 2022

Inspiratie voor een camperreis in Europa!

vrijdag 20 mei 2022

Europa is een paradijs voor mensen die houden van camperreizen. Er zijn veel landen en plekken waar je kunt genieten van de vrijheid van een camper. Ben je van plan om binnenkort op reis te gaan met de camper? Lees dan gauw verder. Hieronder vind je inspiratie voor prachtige camperroutes door heel Europa!

Camperreis in Zweden

Een van de populairste bestemmingen voor camperreizen in Europa is Zweden. Dit land wordt in de zomer vaak bezocht door camperaars en dat is niet voor niets. In Zweden kun je vrij kamperen en dat betekent dat je de camper overal waar je wilt neer kunt zetten. Geniet van de eindeloze natuur, zoals de vele meren en bossen. Wil je graag een camper huren in Zweden? Dit kan natuurlijk ook! Zo kun jij meteen als je geland bent in Zweden beginnen aan je avontuurlijke camperreis.

Camperreis in Schotland

Schotland is een prachtige plek voor een camperreis. Je vind er prachtige landschappen en uitgestrekte uitzichten. Ook zijn er genoeg meren en bergen te vinden waarlangs je avontuurlijke hikes kunt maken. Of maak kennis met de authentieke Schotse cultuur in een van de vele dorpen. In Schotland kun je ook kamperen in het wild, zonder dat je een campingplaats of camperplaats hoeft te huren. Verder kun je erg eenvoudig een camper huren in Schotland. Zo kun jij meteen op avontuur wanneer je in het land aankomt!

Camperreis in Spanje en Portugal

Camperreis in Spanje en Portugal

Spanje en Portugal zijn beide prachtige landen om doorheen te reizen met een camper. Omdat ze zo dicht naast elkaar liggen, is het een goed idee om de landen te combineren in een camperreis. Rijd langs de kust of bezoek het authentieke en bergachtige binnenland. Als je veel tijd hebt is de volgende route echt een aanrader! Rijd door de Algarve in Portugal en ga via de Westkust naar boven richting de ruige Noordkust van Spanje. Breng nog een bezoek aan het Baskenland en eindig in Barcelona. In deze route beleef je gegarandeerd veel avonturen en bezoek je prachtige stranden!

Blijf dichterbij huis en ontdek België

Heb je niet veel tijd of wil je liever wat dichter bij huis blijven? Ontdek dan met de camper het buurland België. Rijd langs de kust en ontdek in het binnenland de Ardennen en de grote steden. België heeft van alles te bieden, van natuur tot aan steden en stranden. België is ook een goede keuze voor bijvoorbeeld een eerste vakantie met een camper. Je bent toch uit je eigen land, maar de wegen lijken nog erg op die in Nederland. De ultieme proef vakantie om te kijken of een camperreis wat voor jou is!

Na het lezen van al deze inspiratie zit er vast een goede bestemming voor jou tussen!