La Norma

La Norma, verstopt in één van de mooie Alpenbossen, is een klein praktisch gebouwd gebied dat een gevoel van functionaliteit uitademd.
Vooral fijn aan het resort is de “open armen” benadering waarmee je wordt ontvangen. Het is een gemoedelijk dorp dat zeker niet duur is, waar je je geweldig kunt vermaken met gevarieerde afdalingen.

Het grootste deel van de gasten in het gebied bestaat uit families uit Duitsland en Denemarken. Hierdoor zijn de vaak wat meer gewaagde offpiste afdalingen zelfs na een hele week nog ongerept en kun je voluit genieten wanneer je maagdelijke stukken sneeuw aan flarden board of skiet. Het gebied van Les Trois Valées is niet direct te bereiken vanaf La Norma per lift, maar is natuurlijk dichtbij. Je kunt dus met een klein stukje rijden ook nog even genieten van het immense buurgebied!

Hoogte gebied

1350m-2750m

Aantal liften

17, 1 gondel, 6 stoeltjesliften en 10 sleepliften

Snowboardvoorzieningen

Een lokale snowboarder, Gilles, is het masterbrein achter het aanwezige funpark, dat als snowpark genoemd wordt op de kaart. Wanneer er voldoende sneeuw gevallen is, is het een geweldig park, hoewel sommige jumps een beetje aan de kleine kant zijn en een aantal landigen iets te plat.

Sneeuwzekerheid

Er zijn 21 sneeuwkanonnen aanwezig in het gebied.

Uitgaanstips

De Roi du Soleil wordt door Nederlanders gerund en heeft een relaxte Amsterdamse Vibe. Later op de avond kun je dan nog een drankje drinken in de Le Privé of de Piano Bar

Telefoonnummer VVV

0033-7920 3146